سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

برنامه ایران خودرو برای ورود خودرو‌های جدید اعلام شد | تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۲۹۲۲۳۹
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
برنامه ایران خودرو برای ورود خودرو‌های جدید اعلام شد | تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴
مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو از گفتمان این شرکت با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات خودرو خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیمردان عظیمی از گفتمان این شرکت با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات خودرو خبر داد و تاکید کر: با توجه به تامین ارز این خودروها، واردات خودرو توسط ایران‌خودرو حتمی است؛ وی همچنین از تعریف سه پروژه در این گروه صنعتی در راستای کاهش مصرف سوخت کشور خبر داد که سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی پیرامون صحبت در مورد طرحی با وزیر صنعت، معدن و تجارت، توضیح داد: طبق آنچه که صحبت شده، اعلام کرده‌ایم که برای یک قسمت‌های دیگر از جامعه، چنانچه نیاز باشد، ایران‌خودرو نیز جزو گروهی باشد که بتواند خودرو هم به‌صورت CBU و هم به‌صورت CKD وارد کند. طبق آنچه که بانک مرکزی اعلام کرده، ارز این خودرو‌ها تامین شده است. این خودرو‌ها که وارد بازار شود، مطمئناً اثرگذار بر قیمت خودرو خواهد بود و سبب کاهش قیمت خودرو خواهد شد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو در رابطه با امکان تحقق واردات خودرو توسط این شرکت در نیمه دوم سال جاری گفت: ممکن است که طی مثلاً دو- سه ماه آخر سال، واردات و عرضه صورت بگیرد، اما آنچه که قطعی است این است که در بحث واردات خودرو، حتماً این کار را خواهیم کرد.


حضور خودرو‌های هیبریدی و برقی در سبد محصولات تولیدی ایران‌خودرو

تا بهار ۱۴۰۴، اولین خودروی هیبرید ساخت داخل تولید شود که می‌تواند سبب کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی هوا شود.

عظیمی از برنامه ایران‌خودرو برای اجرای طرح‌هایی برای ورود خودرو‌های جدید با هدف کاهش مصرف سوخت کشور خبر داد و گفت: در بحث خودرو‌های هیبرید و برقی، سه پروژه در جهت کاهش مصرف سوخت، در ایران‌خودرو تعریف شده، یکی تولید خودروی برقی است، دیگری تولید خودرو هیبرید و دیگری نیز تولید موتور کم مصرفی است که در داخل مرکز تحقیقات موتور ایران ساخته می‌شود.

وی افزود: در پروژه خودرو‌های هیبرید، به این دلیل که نیاز بسیاری به تکمیل زیرساخت‌های برق وجود ندارد و به نظر بنده، مناسب‌ترین جایگزین برای خودرو‌های پر مصرف ما است، در اولویت داریم که تا بهار ۱۴۰۴، اولین خودروی هیبرید ساخت داخل تولید شود که می‌تواند سبب کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی هوا شود.

تولید انبوه ری‌را برقی از شهریور ماه ۱۴۰۴

مدیرعامل ایران‌خودرو افزود: در خصوص خودرو‌های برقی هم تا پایان سال، نمونه اولیه خودروی ری‌را برقی آماده است، اما تولید انبوه آن از شهریور ماه ۱۴۰۴ صورت خواهد گرفت. در مورد خودرو‌های کم مصرف هم که موتور آن در مرکز تحقیقات تهیه و نمونه اولیه آن تولید شده است، موتور بسیار خوبی است که سبب کاهش مصرف سوخت در کشور خواهد شد. با وضعیت فعلی قیمت سوخت و وضعیتی که ما در کشور داریم، این سه پروژه، پروژه‌های اصلی و اساسی هستند که در سال آینده به بهره‌برداری خواهیم رساند.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->